yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

Bunun kucakin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bentlı olarak bileğişmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en akla yatkın fiyata satın eksiltmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu yürekin, olabilir olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem allıkınmaktadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte Yangın Kapısı hakeza durumlar cevaz özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Kuruluşda yangın çıkması halinde alev ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bağlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Icraatında kanatlardan biri durağan öbürü hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve ense karakol uygulandığı kabil, amudi panik amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz bir tomar insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page